Straatnaamgeving waterwoningen en Zandse Plas (40/2020)

Raadsvoorstel d.d. 21 april 2020

 

Voorstel

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558613 aan de oranje gekleurde openbare ruimte van het type ‘weg’ direct ten westen van de Zandse Plas de naam De Anderhalve Morgen te geven. Deze openbare ruimte ligt in de wijk Ressen in de woonplaats Nijmegen.

 

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558613 aan de geel gekleurde openbare ruimte van het type ‘weg’ ten westen van de Lentse Plas de naam Koeweidepad te geven. Deze openbare ruimte ligt in de wijk Lent in de woonplaats Lent.

 

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558613 aan de oranje gekleurde openbare ruimte van het type ‘weg’ ten noorden van de Lentse Plas en in het verlengde van de onder beslispunt 2 genoemde straat de naam Koeweidepad te geven. Deze openbare ruimte ligt in de wijk Ressen in de woonplaats Nijmegen.

 

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558613 aan de geel gekleurde openbare ruimte van het type ‘weg’ ten oosten van de Oosterhoutse Plas de naam Spenderspad te geven. Deze openbare ruimte ligt in de wijk Lent in de woonplaats Lent.

 

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558628 de geometrie van de Willem van Arenbergstraat in de wijk Ressen in de woonplaats Nijmegen aan te passen overeenkomstig de oranje gekleurde openbare ruimte.

 

Volgens de toegevoegde tekening met nummer 558628 aan de geel gekleurde openbare ruimte van het type ‘weg’ in de wijk Lent in de woonplaats Lent de naam Willem van Arenbergstraat te geven.

 

Het college te machtigen om de geometrie van de onder beslispunten 1, 2, 3 en 4 genoemde straten te wijzigen als deze afwijkend worden aangelegd.

 

 

 

Besluit

Conform besloten

 

 

Aldus besloten in de openbare raadsvergadering van 10 juni 2020

De griffier

drs. S.J. Ruta

De voorzitter

drs. H.M.F. Bruls

Naar boven