Intrekkingsbesluit (uitgebreide procedure)

Burgemeester en Wethouders van Landerd besluiten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning in te trekken. Het besluit is verzonden op 11 juni 2020.

  • Hoefkens 3, 5411RD Zeeland; het intrekken van de op 18 maart 2015 verleende vergunning (HZ-2013-0177 ) en de op 27 november 2013 ontvangen milieumelding (MM-2013-0009 ) voor het melden van een OBM-plichtige activiteit van een pluimveehouderij

Zij maken daarom bekend dat de intrekking met ingang van 22 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de afdeling Ruimte. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpintrekkingsbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het besluit indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie ‘s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA, ’s-Hertogenbosch. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Nadere informatie of inzien van het plan?

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak voor het inzien van het plan kunt u contact opnemen met de heer A. Gencalioglu via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail (ali.gencalioglu@landerd.nl).

Naar boven