Aanmeldnotitie m.e.r. Aanwas, Roosendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal maken bekend dat zij op grond van de Wet milieubeheer op 9 juni 2020 een besluit hebben genomen ten aanzien van de vormvrije m.e.r.-beoordeling voor de oprichting van een waterstoftankstation op een perceel aan de Aanwas op het bedrijventerrein Borchwerf. Overeenkomstig de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage moet het bevoegd gezag bepalen of voor een beoogde ontwikkeling een milieueffectrapportage vereist is. Het college heeft op voormelde datum besloten dat geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor de oprichting van het waterstoftankstation omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

Op grond van artikel 6.3. van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open, tenzij het de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Eventuele bezwaren kunt u wel als zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Opgemerkt wordt, dat het ontwerpbestemmingsplan Aanwas eveneens op 22 juni 2020 ter inzage is gelegd.

De aanmeldnotitie ligt tijdens de hierboven aangegeven periode voor iedereen ter inzage op Mariadal, Vincentiusstraat 7 te Roosendaal. Wanneer u de notitie wilt komen inzien, verzoeken wij u daartoe een afspraak te maken. Ook kunt u het document raadplegen via de gemeentelijke website www.roosendaal.nl.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u terecht bij:

Team RO Ruimte, Wonen en Grond, René Kools, tel. 140165, email: r.kools@roosendaal.nl 

 

Roosendaal, 19 juni 2020,

Burgemeester en wethouders van Roosendaal.

Naar boven