Gemeente Beesel - Verleende omgevingsvergunning voor de realisatie van een open veldschuur op het perceel Sint Lambertusdijk 2 te Reuver

Ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken wij bekend dat op 22 januari 2020 omgevingsvergunning is verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de realisatie van een open veldschuur op het perceel Sint Lambertusdijk 2 in Reuver. De vergunning heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie K, nr. 2920.

De omgevingsvergunning en behorende stukken zijn te raadplegen via www.beesel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVStlbertusdijk2-VG01

Met ingang van donderdag 23 januari 2020 ligt de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Beesel bij de klantenbalie.

Naar aanleiding van de ontwerp-vergunning zijn geen zienswijzen ontvangen. Tijdens de inzagetermijn kan daarom beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet in de gelegenheid zijn geweest om zienswijzen in te dienen.

Een beroepschrift moet binnen zes weken worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor dient u een verzoek om een voorlopige voorziening te richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Beesel, 22 januari 2020

Naar boven