Gemeente Waterland - oproep standplaats - verkoop van fruit en bloemen - parkeerterrein Het Bolwerk, Monnickendam

Op grond van artikel 5:18 van de Plaatselijke Verordening Waterland 2010 is voor het innemen van een standplaats een standplaatsvergunning nodig. In de “Beleidsregels standplaatsen gemeente Waterland 2016” staat opgenomen op welke locatie een standplaats mag worden ingenomen en hoeveel standplaatsen zijn toegestaan.

Verkoop van verkoop van fruit en bloemen op parkeerterrein Het Bolwerk

In de beleidsregels staat opgenomen dat er op parkeerterrein Het Bolwerk in Monnickendam maximaal 1 vaste standplaats per dag mag worden ingenomen. Wij hebben een aanvraag ontvangen voor de verkoop van fruit en bloemen op dinsdag en vrijdag van 07.00 tot 13.00 uur en op zondag van 12.00 tot 15.00 uur. Misschien bent u ook geïnteresseerd in het innemen van een standplaats. Via deze oproep stellen wij u in de gelegenheid om een vergunning aan te vragen.

Hoe komt u in aanmerking voor een vergunning?

Wilt u een vaste standplaats innemen op parkeerterrein Het Bolwerk? Dan kunt u een aanvraag om vergunning indienen vóór 3 juli 2020 om uw wens kenbaar te maken. De volgende stukken moet u bij de aanvraag inleveren:

- Een compleet ingevuld en ondertekend aanvraagformulier ‘standplaatsvergunningen’

- Recent uittreksel Kamer van Koophandel.

Indien nodig wordt er geloot. Alleen aanvragen die vóór 3 juli 2020 zijn ontvangen en compleet zijn ingediend, komen in aanmerking. U wordt vooraf geïnformeerd over de datum van de loting.

Hoe kunt u de benodigde aanvraag indienen.

Het benodigde aanvraagformulier vind u op onze website.

Vragen?

Voor vragen over deze procedure of over het aanvragen van een standplaatsvergunning kunt u contact opnemen met Team vergunningen via (0299) 658585 of mailen naar vergunningen@waterland.nl

 

Naar boven