Gemeente Echt-Susteren - verkeersbesluit - herinrichting van de kruising - Peijerstraat-Peutenweg-Stationsweg, Echt

Tekst bekendmaking

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 10 juni 2020 hebben besloten:

  • 1.

    De VOP bij de kruising Peijerstraat-Peutenweg-Stationsweg te Echt te verplaatsen, middels het verwijderen/plaatsen van verkeerstekens in de vorm van zebramarkering op de weg ter aanduiding van de VOP en het verwijderen/plaatsen van het bord L02 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990.

  • 2.

    De inritconstructie aan de Peutenweg te verwijderen en de voorrang van de Peijerstraat te regelen middels het plaatsen van verkeerstekens in de vorm van haaietanden op de Peutenweg en het plaatsen van het verkeersbord B06 aan de Peutenweg.

  • 3.

    Het vrij liggend fietspad ter hoogte van Peijerstraat huisnummer 152-162 te wijzigen in een parkeerstrook, middels het verwijderen van het verkeersbord G11 en het aanpassen van de inrichting van de weg.

  • 4.

    Ter hoogte van Peijerstraat huisnummer 152-162 een fietsstrook in te stellen middels het plaatsen van verkeerstekens in de vorm van de aanduiding fietsstrook (rode coating met fietssymbool en belijning) op de rijbaan.

  • 5.

    De verkeersbesluiten die in strijd zijn met het onderhavige besluit in te trekken op het moment dat het onderhavige besluit van kracht is.

  • 6.

    Het besluit uit te voeren zoals staat ingetekend op de situatietekening ‘Herinrichting van de kruising Peijerstraat-Peutenweg-Stationsweg te Echt’ welke onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van het onderhavige verkeersbesluit.

De relevante stukken liggen met ingang van 18 juni 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het stadhuis, Nieuwe Markt 55 te Echt. Tot zes weken na bekendmaking van dit besluit kunnen belanghebbenden hiertegen bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders.

Naar boven