Gemeente Echt-Susteren - Toepassing Belemmeringenwet Privaatrecht - kadastraal bekend gemeente Susteren, sectie G, nr. 2079

TOEPASSING BELEMMERINGENWET PRIVAATRECHT

De burgemeester van de gemeente Echt-Susteren maakt bekend dat met ingang van 19 juni 2020 tot en met 3 juli 2020 het verzoek d.d. 21 april 2020 van Petrochemical Pipeline Services (hierna: PPS) aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat (Rijkswaterstaat Corporate Dienst te Utrecht) ter inzage ligt in het gemeentehuis, gelegen aan de Nieuwe Markt te Echt.

Dit betreft een verzoek om met toepassing van de Belemmeringenwet Privaatrecht de rechthebbende van het perceel kadastraal bekend als gemeente Susteren, sectie G, nr. 2079 de gedoogplicht op te leggen ten behoeve van de aanleg en instandhouding van een petrochemische leiding, met bijkomende werken, in de gemeente Echt-Susteren.

Overeenkomstig artikel 2, vierde lid, van de Belemmeringenwet Privaatrecht wordt er tevens een zitting gehouden. Tijdens deze zitting kunnen bezwaren worden ingediend en kan overleg worden gepleegd met de verzoeker PPS.

De zitting zal worden gehouden op maandag 6 juli 2020 om 13.00 uur in het Gouvernement aan de Limburglaan 10, 6229 GA, te Maastricht, meer concreet in de Peter Debyezaal.

De rechthebbende van het kadastrale perceel wordt schriftelijk in kennis gesteld.

Echt-Susteren, 18 juni 2020

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

 

Naar boven