Verleende omgevingsvergunning en vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder reguliere procedure voor Poelendaelesingel 2-01 t/m 2-81

Het college van burgemeester en wethouders van Middelburg heeft de volgende omgevingsvergunning verleend en een hogere grenswaarde Wet geluidhinder vastgesteld:

 

Omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning d.d. 9 juni 2020 (kenmerk nr. D32871, verzonden 9 juni 2020) voor het verbouwen van gebouw B tot een studentenhuisvesting aan de Poelendaelesingel 2-01 t/m 2-81 te Middelburg.

 

Besluit vaststelling hogere grenswaarde

Besluit d.d. 28 april 2020 (kenmerk nr. 33667, verzonden 9 juni 2020) tot het vaststellen van een hogere grenswaarde van 57 dB ten gevolge van wegverkeerslawaai, ten behoeve van bovengenoemde omgevingsvergunning.

 

Bezwaar tegen omgevingsvergunning en besluit hogere grenswaarde

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van bekendmaking van genoemde besluiten een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Middelburg.

 

Inwerkingtreding, verzoek om voorlopige voorziening

Genoemde besluiten treden in werking een dag na afloop van de bezwarentermijn. Wilt u dat de omgevingsvergunning en het besluit tot vaststelling van de hogere grenswaarde tijdens uw bezwaarprocedure worden opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda (voor wat betreft de omgevingsvergunning) of bij de Voorzieningenrechter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag (voor wat betreft het besluit hogere grenswaarde). Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven