Mandaat Europese aanbesteding digitaal platform t.b.v. het gemeentelijk energieloket met aanvullend front office klantondersteuning

Het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe alsmede de Burgemeester van de gemeente Olst-Wijhe, ieder voor zover bevoegd;

 

Overwegende:

  • -

    dat het noodzakelijk is zorg te dragen voor overdracht van beslissingsbevoegdheid aan SSC ONS, als penvoerder van deze aanbesteding, ten behoeve van de aanbesteding van het digitaal platform t.b.v. het gemeentelijk energieloket met aanvullend front office klantondersteuning; daar gemeente Olst-Wijhe deelneemt aan deze aanbesteding.

Gelet op artikel 10:4 van de Algemene wet bestuursrecht;

 

Gelet op artikel 171, lid 2, van de Gemeentewet;

Besluiten:

  • 1.

    Mandaat te verlenen aan de directeur van SSC ONS om te besluiten tot het nemen van gunningbesluiten met betrekking tot de gezamenlijke aanbesteding van het digitaal platform t.b.v. het gemeentelijk energieloket met aanvullend front office klantondersteuning.

  • 2.

    Burgemeester en wethouders en de Burgemeester verlenen machtiging tot het verrichten van handelingen, die noch een besluit, noch een privaatrechtelijke rechtshandeling inhouden, waaronder contractmanagement, aan elke functionaris in dienst van en/of werkzaam onder verantwoordelijkheid van SSC ONS, en betrokken bij bovengenoemde aanbesteding, voor zover die binnen de normale uitoefening van zijn functie passen.

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

 

Aldus besloten tijdens de collegevergadering van 2 juni 2020.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

drs. D.L.W. (Dries) Zielhuis

de burgemeester,

A.G.J. (Ton) Strien

De burgemeester,

A.G.J. (Ton) Strien

Naar boven