Kennisgeving besluit op aanvraag vergunning APV Jan Maasplein in Soerendonk

De gemeente heeft op 2 juni 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer APV/BW 20127 voor een vergunning APV op locatie Jan Maasplein in Soerendonk. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Standplaatsvergunning permanente dag-week-jaarplaats aan Frietinc., voor de verkoop van friet, snacks en frisdrank op de dinsdagen in de periode van 5 mei 2020 tot en met 28 juli 2020.

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders vangemeente Cranendonck, postbus 2090, 6020 AB Budel. U kunt het bezwaarschrift ook digitaal indienen via de website van gemeente Cranendonck, www.cranendonck.nl. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 3 juni 2020 en bedraagt 6 weken. Tijdens deze termijn liggen de stukken ter inzage op het gemeentehuis.

Naar boven