Gemeente Woudenberg - ontwerp Beleidsregels Planologische Afwijkingen 2020

In 2012 zijn de “Beleidsregels planologische afwijkingsmogelijkheden 2012” vastgesteld. In 2015 is dit beleid herzien op opnieuw vastgesteld. De gemeente heeft een nieuw bestemmingsplan voor de bebouwde kom, en het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) heeft nieuwe besluiten genomen die betrekking hebben op het afwijkingenbeleid. Dit gaf noodzaak om het beleid te actualiseren.

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 2 juni 2020 gedurende zes weken het ontwerp “Beleidsregels Planologische Afwijkingen 2020” voor een ieder ter inzage liggen. De Gedurende deze periode zijn de ontwerpregels op verschillende manieren te raadplegen:

1. Het ontwerp ter inzage in het gemeentehuis bij de informatiebalie dagelijks (op afspraak).

2. Het ontwerp is te downloaden via de internetsite www.woudenberg.nl.

Bij bekendmakingen.

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar reactie kenbaar maken. U kunt uw reactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van Woudenberg, postbus 16, 3930 EA Woudenberg of verzenden naar postbus@woudenberg.nl. Na de inspraakronde worden de reacties verwerkt in een inspraaknotitie en meegenomen in de definitieve besluitvorming.

 

Naar boven