Vastgesteld wijzigingsplan Wogmeer 4, Hensbroek (gemeente Koggenland)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 16 april 2020 het wijzigingsplan Wogmeer 4, Hensbroek hebben vastgesteld.

Inhoud

Met het wijzigingsplan wordt een deel van het perceel gewijzigd van de bestemming Agrarisch naar de bestemming Wonen.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 29 mei 2020 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 9 juli 2020). Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGWogm4-va01.

Het wijzigingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het plan inzien.

Beroepsmogelijkheden

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht of het niet eens zijn met de aangebrachte wijziging ten opzichte van het ontwerp.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

 

De Goorn, college van burgemeester en wethouders van Koggenland

Naar boven