Kennisgeving besluit op aanvraag evenement Nightskate Routes door Hengelo

De gemeente heeft op 19 mei 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer EV-2020-0002 voor een evenement voor het Nightskate Twente 2020 -(gedeeltelijk weigeren ivm corona) op locatie Routes door Hengelo in de periode vanaf 1 september 2020 tot en met 18 september 2020. De vergunning is gedeeltelijk toegekend.

Inzien en bezwaar

U kunt de desbetreffende stukken gedurende zes weken op afspraak inzien bij de afdeling Regulering en Toezicht in het stadhuis aan het Burgemeester van der Dussenplein 1 te Hengelo. Tegen dit besluit kunt u desgewenst, gedurende zes weken na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het bevoegde gezag dat het besluit heeft genomen. In het betreffende besluit staat vermeld per onderdeel wie het bevoegde gezag is die besluit heeft genomen. Dit is de burgemeester of het college van burgemeester en wethouders. Kijk voor meer informatie op www.hengelo.nl/bezwaar-beroep.

Het maken van een afspraak voor een inzage of het stellen van vragen (over o.a. het indienen van een bezwaar) kan per email via reguleringentoezicht@hengelo.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 074.

Naar boven