Kennisgeving Besluit – vaststellen maatwerkvoorschriften (reguliere procedure)

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo IF "Gemeente Tynaarlo" = "Gemeente Westerveld" "Westerveld" "" IF "Gemeente Tynaarlo" = "Gemeente De Wolden" "De Wolden" "" maakt bekend dat het maatwerkvoorschrift op grond van het Activiteitenbesluit heeft vastgesteld:

  • Eelde, Machlaan 32, 9761 TK in verband met een vrijstelling voor het installeren van een vetafscheider en slibvangput bij het bereiden van voedingsmiddelen bij het clubgebouw verzenddatum besluit: 27 mei 2020, Z2020-00001824

 

 

 

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien:

in het gemeentehuis van de gemeente Tynaarlo, Kornoeljeplein 1, 9481AW, Vries tijdens de openingsuren.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzenddatum van het besluit bezwaar aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo Postbus 5, 9480 AA, Vries.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit houdt in dat de aanvrager de vergunning kan gebruiken. Indien u dit wenst te voorkomen kunt u - indien u bezwaar gemaakt heeft en onverwijlde spoed dat vereist - een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank. Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

Naar boven