Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning Prinseveld 57 te Erp

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad hebben op 26 mei 2020 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning op locatie Prinseveld 57 te Erp. De aangevraagde vergunning is verleend. Het besluit betreft de activiteiten:

  • Bouwen

Gegevens

Omschrijving: realiseren van een tuinhuis met overkapping

Locatie: Prinseveld 57 te Erp

Zaaknummer: OV-2020-0294

Indienen bezwaarschrift

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken vanaf 27 mei 2020 bezwaar aantekenen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.meierijstad.nl.

Wanneer treedt een besluit in werking ?

Het indienen van een bezwaarschrift heeft géén schorsende werking, maar een besluit op een aanvraag voor een van de activiteiten als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub b, g, h, artikel 2.2 lid 1 sub a, b, c en g van de Wabo en een van rechtswege verleende vergunning, treedt pas in werking na de bezwarentermijn.

Voorlopige voorziening

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Nadere informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413. Op verzoek kunt u een afschrift van de stukken verkrijgen, waarvoor mogelijk leges in rekening gebracht worden op basis van onze legesverordening.

Naar boven