Vooraankondiging, voorontwerp bestemmingsplan oprichten permanente teeltondersteunende voorzieningen 'Buitengebied herziening Duykenpaalse Heiweg', (nabij Olen) gemeente Nuenen c.a.

 

Vooraankondiging

Gelet op het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het oprichten van permanente teeltondersteunende voorzieningen nabij de Duykenpaalse Heiweg te Nuenen (nabij Olen te Nuenen en de Rijtvenweg in Sint Oedenrode).

Voorontwerp

Het voorontwerp bestemmingsplan maakt het volgende mogelijk:

 Het oprichten van permanente teeltondersteunende voorzieningen met een oppervlakte van totaal 8,78 hectare nabij de Duykenpaalse Heiweg te Nuenen;

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan 'Buitengebied herziening Duykenpaalse Heiweg' en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 mei 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het voorontwerp kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op de plancode: NL.IMRO.0820.BPBGDuykenpaalsTOV-B001. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Indienen inspraakreactie

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder een inspraakreactie over dit voorontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website www.nuenen.nl/elektronische-brief. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een inspraakreactie kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de Afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040 – 2631 545). Vanwege de maartregelen in het kader van de bestrijding van het Coronavirus zijn de medewerkers moeilijker bereikbaar per telefoon.

Nuenen, 29 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven