ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu, Cornelis Kuinweg (ongenummerd) in Andijk

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning milieu te verlenen voor het veranderen van de inrichting Oriëntal Andijk B.V. gelegen aan Cornelis Kuinweg (ongenummerd) in Andijk. De verandering betreft het uitbreiden van de activiteiten van een reeds bestaande composteringsinstallatie.

 

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en overige bijbehorende stukken liggen van 29 mei ot tot en met 9 juli ter inzage bij de gemeente Medemblik (uitsluitend op afspraak).

In verband met de Corona-crisis kan degene die de betreffende stukken wil inzien, per e-mail een verzoek indienen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, e-mailadres postbus@odnhn.nl onder vermelding van het zaaknummer OD.281127, waarna de stukken digitaal toegezonden worden.

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Postbus 2095, 1620 EB in Hoorn. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning milieu, Cornelis Kuinweg (Ongenummerd) in Andijk, OD.281127.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regulering van de OD NHN via telefoonnummer 088-1021 300 (graag uiterlijk een week vóór afloop van de termijn). Van de mondelinge zienswijze(n) wordt een verslag gemaakt.

 

Informatie

Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

 

Naar boven