Meningsvormende raden Nieuwkoop op 16 en 18 juni 2020

Het college van B&W heeft de ‘financiële stukken’ (jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en uitgangspunten voor de begroting 2021) aan de gemeenteraad aangeboden.

Op dinsdagavond 16 juni en donderdagavond 18 juni 2020 bespreekt de raad, in een meningsvormende raad, deze financiële stukken. Raadsleden leveren voorafgaand aan de meningsvormende raden onderwerpen aan die ze willen bespreken. De raad nodigt eventueel ook gastsprekers uit. Een overzicht van de gespreksonderwerpen wordt enkele dagen voor de vergadering op www.nieuwkoop.nl/gemeenteraad geplaatst.

De gemeenteraad neemt op 2 juli 2020 een besluit over deze stukken.

Financiële stukken inzien

Weten waaraan de gemeente geld uitgeeft? Kijk dan op www.nieuwkoop.nl/gemeenteraad daar vindt u de stukken in pdf-format. De jaarstukken 2019 zijn ook online te lezen; in die versie kunt u makkelijker zoeken en doorklikken.

Inspreken

Inwoners en belanghebbenden kunnen maximaal vijf minuten inspreken bij het agendapunt. In totaal is er een half uur beschikbaar voor insprekers; zijn er dus meer dan zes insprekers dan is uw inspreektijd korter. U kunt in de meningsvormende raad bij alle onderwerpen én onderwerpen die niet op de agenda staan inspreken. U kunt één keer over een en hetzelfde onderwerp inspreken, het best tijdens de meningsvormende raad. Aanmelden is wel nodig. Dit kan bij de griffie tenminste acht uur voor aanvang van de vergadering 0172-521308 of via griffier@nieuwkoop.nl (vermeld uw naam, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken).

Omdat deze vergadering digitaal plaatsvindt krijgt u de mogelijkheid om digitaal in te spreken. Wilt u zich dan wel op tijd aanmelden zodat wij u kunnen uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. Als u niet in de gelegenheid bent om tijdens de vergadering ‘digitaal’ aanwezig te zijn mail dan uw inspreektekst naar griffier@nieuwkoop.nl 

Meekijken

U kunt de vergadering live meekijken op www.nieuwkoop.nl/gemeenteraad via '(Live) uitzendingen gemeenteraad '.

 

Naar boven