Gemeente Wijk bij Duurstede - verlening omgevingsvergunning - aanbrengen buizensysteem - Irenelaan 22, Langbroek

Verleende omgevingsvergunning

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Zaaknummer : 69269

Voor : aanbrengen buizensysteem

Locatie : Irenelaan 22, (3947 MK) Langbroek

Verzenddatum : 18-05-2020

Inzien omgevingsvergunning

De beschikking en de bijbehorende stukken kunnen vanaf de datum van verzending worden ingezien.

Vanwege het Coronavirus is het inzien van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken op het gemeentehuis niet mogelijk.

Als u een omgevingsvergunning wilt inzien dan kunt u een emailbericht sturen naar info@wijkbijduurstede.nl onder vermelding van het zaaknummer en eventueel het adres waarop de omgevingsvergunning betrekking heeft. Wij zullen de door u gevraagde stukken dan via email toesturen.

Aanvragen in behandeling

Voor aanvragen voor een omgevingsvergunning waarop nog geen beslissing is genomen geldt dezelfde procedure zoals hierboven omschreven. Wij willen bij deze aanvragen benadrukken dat, omdat er nog geen beslissing is genomen, u geen rechten kunt ontlenen aan deze stukken. Het kan namelijk zijn dat de stukken gedurende de behandeling van de aanvraag wijzigen. Als u stukken gedurende de behandeling van de aanvraag wilt inzien, dan adviseren wij u om vervolgens ook de uiteindelijk verleende omgevingsvergunning in te zien.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van Team Mens & Middelen: Juridische Zaken, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Het maken van bezwaar schort de werking van het besluit niet op. Om opschorting te bereiken kunt u gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de Voorzieningenrechter. De schorsing moet wel spoedeisend zijn. Het verzoekschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Midden Nederland te Utrecht, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken of voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U dient er rekening mee te houden dat u bij de rechtbank griffierecht verschuldigd bent. Mocht u meer informatie willen over het indienen van bezwaar en/of beroep, dan kunt u de website www.rijksoverheid.nl raadplegen, waar u rechtsboven bij Zoeken intypt: ‘Bezwaar en beroep’. U komt dan bij de informatie over dit onderwerp terecht.

Kenmerk gemeente WbD: 2020-188

 

Naar boven