Besluit vormvrije m.e.r.-beoordeling bestemmingsplan Wagenborgen - Groot Bronswijk

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Delfzijl maken bekend dat zij een besluit hebben genomen ten aanzien van de vormvrije m.e.r.-beoordeling ten behoeve van het bestemmingsplan 'Wagenborgen - Groot Bronswijk'.

De beoogde activiteiten staat vermeld in onderdeel D 11.2 van de bijlage bij het Besluit milieueffectrapportage (Besluit m.e.r.). Uit de vormvrije m.e.r.-beoordeling die ten behoeve van het voornemen is uitgevoerd, blijkt dat er geen significante nadelige gevolgen voor het milieu zijn die het maken van een milieueffectrapport rechtvaardigen.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en het vormvrije m.e.r. beoordelingsbesluit liggen van 28 mei 2020 tot en met 8 juli 2020 ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage. Beide stukken zijn te vinden via de link: www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie is juridisch bindend, bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale stuk. Geeft u er toch de voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596. Onze medewerkers gaan met u op zoek naar een oplossing.

Vervolgprocedure

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen; in dit geval de procedure voor een bestemmingsplan.

Bij vragen over dit besluit kan contact worden opgenomen met de heer S. Brontsema op telefoonnummer (0596) 63 91 57 dan wel Siert.Brontsema@delfzijl.nl

Naar boven