Definitief besluit Wet bodembescherming ‘Ooysedijk 29-31’, Nijmegen

EnviroPlan Bodemsanering heeft gemeld dat de sanering van de bodem aan de Ooysedijk 29-31 in Nijmegen is afgerond. De bodem is gesaneerd door de verontreinigde grond weg te graven tot een diepte van 1 m-mv. De vrijgekomen verontreinigde grond is afgevoerd naar een erkende verwerker. De ontstane ruimte is daarna opgevuld met een laag schone grond met een dikte van 1 meter.

De conclusie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen is dat de sanering is uitgevoerd zoals dat in de regeling uniforme saneringen is beschreven. Het college heeft ingestemd met het evaluatieverslag.

Inzage

U kunt het besluit en de erbij horende stukken inzien via onderstaande snelkoppelingen vanaf 29 mei 2020. Ze kunnen ook digitaal worden ingezien bij de gemeentelijke informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 in Nijmegen.

Bezwaar

Er is een bezwarentermijn van 6 weken vanaf 30 mei 2020. Belanghebbenden die het niet eens zijn met ons besluit kunnen in deze periode een bezwaarschrift indienen.

Als u bezwaar wilt maken, moet u het bezwaarschrift richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen, t.a.v. Afdeling Juridische Zaken, team rechtsbescherming (JZ20), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

- uw naam en adres;

- de datum;

- tegen welk besluit u bezwaar maakt;

- waarom u bezwaar maakt;

- ondertekening bezwaarschrift.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Echten van Bureau Archeologie en bodemkwaliteit, telefoonnummer (06) 2568 3513.

Snelkoppelingen naar het besluit en de onderliggende de stukken:

Besluit instemming evaluatie BUS immobiel: http://www.nijmegen.nl/vergunningpagina/Document/DownloadOne?documentNr=D200478000

Melding evaluatie BUS immobiel: http://www.nijmegen.nl/vergunningpagina/Document/DownloadOne?documentNr=D200411199

Evaluatieverslag BUS immobiel: http://www.nijmegen.nl/vergunningpagina/Document/DownloadOne?documentNr=D200411207

Naar boven