Ontwerp bestemmingsplan Zwolseweg 375 en 375A Wenum Wiesel

Van 28 mei 2020 tot en met 8 juli 2020 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Zwolseweg 375 en 375A Wenum Wiesel met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1390-ont1 ter inzage. Het ontwerp betreft het wijzigen van de functie bedrijf in wonen. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp bestemmingsplan Zwolseweg 375 en 375A Wenum Wiesel'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer W. de Kleuver telefoonnummer 14055.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Bestemmingsplannen.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. de Kleuver op telefoonnummer 14055 of via mail w.dekleuver@apeldoorn.nl.

Apeldoorn, 27 mei 2020

Naar boven