Werkzaamheden aan het spoor ontheffing geluidshinder , Stede Broec

Het college maakt bekend dat een verzoek van Swietelsky Rail Benelux B.V. is ontvangen om een ontheffing te verlenen ingevolge artikel 4:6 van de Algemene Plaatselijke Verordening Stede Broec 2016 (APV) ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden in opdracht van ProRail op het baanvak Hoorn – Enkhuizen. De werkzaamheden bestaan uit het machinaal vervangen van enkele fundaties op het spoortraject binnen de gemeente Stede Broec. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de perioden:

• Week 05 - 2020 van vrijdag 31 januari 22:00 uur tot zondag 2 februari 24:00 uur,

• Week 17 - 2020 van vrijdag 24 april 22:00 uur tot zondag 26 april 24:00 uur.

Er kan sprake zijn van geluidsoverlast. Na afweging van alle belangen heeft het college op 15 januari 2020 besloten het verzoek in te willigen. De direct omwonenden, zullen hierover tijdig worden geïnformeerd.

 

Bezwaarmogelijkheid college

Als u belanghebbende bent en u bent het niet eens met dit besluit, dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 1610 AA, Bovenkarspel. Dit moet u doen binnen zes weken na de verzenddatum.

 

In het bezwaarschrift moet u in elk geval vermelden:

- uw naam en adres

- de datum

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

- de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit

 

Vergeet niet het bezwaarschrift te ondertekenen.

 

Wij verzoeken u voorts uw telefoonnummer en – indien van toepassing – uw emailadres te vermelden. Wij kunnen dan na ontvangst van uw bezwaarschrift snel contact met u opnemen.

 

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen bezwaar is gemaakt. Wilt u dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u daartoe een verzoek doen aan de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Zo’n verzoek kunt u alleen doen als u bezwaar heeft gemaakt. Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven