Gemeente Vlaardingen - verlening omgevingsvergunning - realiseren van een dakopbouw - Molukkenstraat 45, Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlaardingen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Voor : het realiseren van een dakopbouw

Met de adressering : Molukkenstraat 45, 3131 JL

Kenmerk : OVXINR-6415

Type aanvraag : vergunningaanvraag regulier behandelen

Datum ontvangst : 16 maart 2020

Datum beschikking : 18 mei 2020

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking (dit is de datum dat de vergunning aan de aanvrager wordt gezonden). Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending van de beschikking bezwaar aantekenen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, p/a de manager van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

De beschikking en de bijbehorende stukken kunt u digitaal opvragen via het gemeentelijk e-mailadres: waboregie@vlaardingen.nl. van het team Bijzondere Wetten, Bouw- & Woningtoezicht, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen.

 

Naar boven