Besluit hogere geluidswaarde ingevolge de Wet geluidhinder Ganzenweide naast nummer 19 (B5770) (M2019-022\0971129126)

Bekendmaking besluit hogere geluidswaarde ingevolge de Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maken bij dezen bekend bij besluit van 15 januari 2020 dat zij hebben besloten een hogere geluidswaarde ingevolge de Wet geluidhinder vast te stellen voor hogere waarde procedure ingevolge de Wet geluidhinder gelegen aan Ganzenweide naast nummer 19 (B5770). De zaak is geregistreerd onder nummer M2019-022\0971129126.

 

Rechtsbescherming

Het voorgenoemde besluit is genomen volgens de uitgebreide procedure. Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over het ontwerpbesluit en belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Beroep instellen kan met ingang van 17 januari 2020, dedag na inzage tot en met 6 weken na inzage tegen betaling van de verschuldigde griffierechten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (motivering).

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage of digitaal met DigiD via http://raadvanstate.nl. Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn van zes weken. Indien binnen de beroepstermijn tegen het besluit bij de Voorzieningenrechter een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht is gedaan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Terinzagelegging

Gedurende de bovengenoemde beroepstermijn zal het besluit met de aanvraag en de bijbehorende stukken tijdens reguliere openingstijden in het gemeentehuis, Stadhouderlaan 200 te Stein ter inzage liggen. Indien uvan het dossier wilt inzien kunt u een afspraak maken via het algemene telefoonnummer 046-4359393 met de Afdeling Dienstverlening, team Vergunning, Toezicht en Handhaving. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Regionale Uitvoeringsdienst via E-mail:info@rudzl.nl of Telefoon: 043-3897330.

 

Publicatie

Het besluit wordt tevens door ons gepubliceerdin de Staatscourant.

 

 

Naar boven