Publicatie terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan ‘Zanddelweg ong. (naast 19) Venhorst’

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel hebben in de collegevergadering van 21 april 2020 besloten om het voorontwerpbestemmingsplan ‘Zanddelweg ong. (naast 19) Venhorst’ in officiële procedure te brengen. Dit voorontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden. Dit voorontwerpbestemmingsplan ‘Zanddelweg ong. (naast 19) Venhorst’ is dan tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHVENZanddelwgong-VO01).

 

Omschrijving bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee woningen met bijgebouwen te realiseren op het perceel Zanddelweg ong. (naast 19) te Venhorst (kadastrale perceel nr. 2927).

De gewenste ontwikkeling is op basis van de vigerende beheersverordening niet rechtstreeks mogelijk. Om deze reden wordt een herziening van het bestemmingsplan voorbereid.

Het kostenverhaal is anderszins verzekerd en er hoeft geen exploitatieplan opgesteld te worden.

 

Inspraakreactie

Vanaf 28 mei 2020 t/m 8 juli 2020, gedurende 6 weken, kan iedereen een inspraakreactie indienen naar aanleiding van het voorontwerpontwerpplan. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Timmers, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, via 0492 – 326 800. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

 

Boekel, 27 mei 2020

Naar boven