Wijziging register behorend bij het Algemeen mandaatbesluit gemeente Hulst

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hulst;

 

gelet op:

  • Algemene wet bestuursrecht (Awb);

  • Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst;

  • Algemene Subsidieverordening gemeente Hulst 2007;

  • Wet basisregistratie ondergrond (BRO);

besluit:

  • 1.

    Aan de strategisch manager II van alle afdelingen de volgende bevoegdheden te mandateren:

    • a.

      Alle bevoegdheden van burgemeester en wethouders zoals vermeld in de ‘Algemene Subsidieverordening gemeente Hulst 2007’, met uitzondering van artikel 17 van deze verordening (hardheidsclausule).

      Het aangaan van verplichtingen ten laste van een budget, vindt slechts plaats binnen de bepalingen zoals omschreven in de ‘Regeling budgethouderschap’.

    • b.

      De bevoegdheden van burgemeester en wethouders zoals vermeld binnen Titel 4.2. Subsidies van de Awb voor zover het bevoegdheden betreft van burgemeester en wethouders met uitzondering van artikel 4:81 van de Algemene wet bestuursrecht (bevoegdheid tot het vaststellen van beleidsregels).

  • 2.

    De medewerkers met functieomschrijving beleidsuitvoering I en III van de afdeling Wonen & Werken aan te wijzen als gegevensbeheerders BRO.

dat bovengenoemde bevoegdheden alleen uitgeoefend mogen worden met inachtneming van het bepaalde in het ‘Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst’;

 

Dit besluit zal opgenomen worden in het mandaatregister, behorend bij het ‘Algemeen Mandaatbesluit gemeente Hulst’.

 

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking (overeenkomstig artikel 3:42 Awb).

 

Aldus vastgesteld door het College van Burgemeester en Wethouders op 6 mei 2020

Bezwaarclausule

 

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden ingevolge de bepalingen van de Awb, binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, bezwaar maken door het schrijven van een bezwaarschrift aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst, per adres postbus 49, 4560 AA Hulst. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Awb zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

 

Daarenboven kan, op grond van het bepaalde in artikel 8:81 Awb, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, (postbus 90006, 4800 PA Breda) verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven