Ontwerpbesluit monumentenvergunning archeologisch monument (uitgebreide procedure): Kerkhorn 4 te Ten Post (Wittewierum)

Dit is een rectificatie van Gemeenteblad 2020, nr. 115024

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen maakt bekend dat de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, namens de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, voornemens is een monumentenvergunning voor het archeologisch perceel met kadastrale aanduiding Ten Boer L-192 te verlenen op grond van artikel 11 van de Monumentenwet 1988. Het betreft Rijksmonumentnummer 45728, locatie Kerkhorn 4 te Ten Post (Wittewierum). De aanvraag is ingediend voor het planten van een groot aantal bomen in plantgaten van ten hoogste 40 cm diep.

Inzage

Het ontwerpbesluit van deze monumentenvergunning ligt ter inzage bij de gemeente Groningen, locatie Harm Buiterplein 1 te Groningen. De ter inzagetermijn vangt aan vanaf de dag na publicatie tot en met 6 weken later. Voor het inzien van het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Bouwen en Wonen van gemeente Groningen via telefoonnummer 14 050.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit. Een schriftelijke zienswijze kun u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Groningen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken de gemeente Groningen, Harm Buiterplein 1, 9723 ZR Groningen, telefoonnummer 14 050.

Beroep

Een beroepschrift tegen de definitieve monumentenvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit of u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Groningen, 20 mei 2020

Burgemeester en wethouders

Naar boven