Beschikking Omgevingsvergunning beperkte milieutoets

Burgemeester en wethouders hebben besloten, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de omgevingsvergunning beperkte milieutoets (Obm, reguliere procedure) te verlenen voor:

13 mei 2020, Veldbraak 16, 5111 HH

aansluiten stallen op luchtwassers

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 22 mei t/m 3 juli 2020 ter inzage op het gemeentehuis. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het Klantcontactcentrum via 14 013 of via email info@baarle-nassau.nl.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen dit besluit, binnen 6 weken na de datum van verzending van het besluit.

Beschikking Wabo, intrekken deel vergunning, reguliere procedure

Burgemeester en wethouders hebben besloten om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, op verzoek, de omgevingsvergunning beperkte milieutoets in te trekken van:

Adres Omschrijving project

Wildertsebaan 9 Ulicoten, Intrekken vergunning varkenshouderij vanwege deelname aan Actieplan Ammoniak en Veehouderij (c.q. de stoppersregeling).

De beschikking en de bijbehorende stukken zijn met ingang van vrijdag 22 mei tot en met vrijdag 3 juli 2020 in te zien bij de gemeente Baarle-Nassau, gedurende de openingstijden.

Naar boven