Anterieure overeenkomst wijzigingsplan ‘Linden, Steegstraat 8a’

 

 

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening is aangegaan en de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd.

 

De anterieure overeenkomst is aangegaan met de eigenaren van het perceel plaatselijk bekend Steegstraat ongenummerd (8a) te Linden, kadastraal bekend gemeente Cuijk, sectie M, nummer 192 op 11 mei 2020. De overeenkomst heeft betrekking op de bestemmingsplanwijziging ten behoeve van het realiseren van een vrijstaande woning.

Omdat de overeenkomt is aangegaan voordat het wijzigingsplan hiervoor van kracht wordt, wordt deze overeenkomst een anterieure overeenkomst genoemd. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de ontwikkeling van de woning, de rechten en plichten als ook over de vergoeding van de kosten ten aanzien van de planologische medewerking die de gemeente voornemens is te verlenen.

 

De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ligt zes weken ter inzage van woensdag 20 mei 2020 tot en met dinsdag 30 juni 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Cuijk, 19 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

Naar boven