Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Nijverheidsterrein Ursem (gemeente Koggenland)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Nijverheidsterrein ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan is opgesteld om de uitbreiding van het bedrijventerrein Nijverheidsterrein en de omzetting van de bedrijfsbestemming Walingsdijk 16 te Ursem naar een woonbestemming mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 14 mei tot en met 25 juni 2020 ter inzage (6 weken). Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen  onder de kop “in procedure”. Het identificatienummer is NL.IMRO.1598.BPBTUitbrNijver-on01. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Zienswijze 

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Wonen & Ondernemen, tel. 0229-548403. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland, 14 mei 2020

Naar boven