Besluit van het college van de gemeente Lelystad, inhoudende de vervanging van de bodemkwaliteitskaart, behorende bij de Nota bodembeheer, zoals door de raad op 24 september 2019 hernieuwd vastgesteld.

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lelystad, in vergadering bijeen, heeft besloten:

 

 

  • 1.

    De provinciebrede Bodemkwaliteitskaart Gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde, documentcode: 17M1182.RAP001, gedateerd 13 december 2019, voor het grondgebied van de gemeente Lelystad vast te stellen.

  • 2.

    De kaart zoals bedoeld onder 1. voor de gemeenten Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde te erkennen als geldig bewijsmiddel voor de kwaliteit van toe te passen grond bij gemeentegrensoverschrijdend grondverzet, onder de voorwaarden zoals gesteld in het Besluit bodemkwaliteit en in de Nota Bodembeheer.

  • 3.

    De huidige provinciebrede Bodemkwaliteitskaart Gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde, documentcode: 17M1182.RAP001, gedateerd 21 mei 2019, vastgesteld op 27 augustus 2019, in te trekken met ingang van de dag van inwerkingtreding van de kaart zoals bedoeld onder 1.

  • 4.

    De kaart zoals bedoeld onder 1. in werking te laten treden op de dag na bekendmaking.

  • 5.

    De gemeenteraad met een informatienota te informeren over de genomen besluiten.

 

Op grond van artikel 49 van het Besluit bodemkwaliteit kan tegen dit besluit binnen zes weken na deze bekendmaking beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Algemene Kamer

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

 

De vastgestelde bodemkwaliteitskaart is als bijlage bij deze bekendmaking gevoegd.

 

Lelystad d.d. 14 januari 2020

Het college van de gemeente Lelystad,

De secretaris, de burgemeester,

Naar boven