Wijziging Subsidieregeling Programmalijn Maatschappelijk Domein 2020

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg;

 

besluit:

 

  • 1.

    Onderdeel 6 van de, bij de Subsidieregeling Programmalijn Maatschappelijk Domein 2020 behorende “Aanvullende criteria Amateurkunst, op grond van artikel 3 lid 10 van de Subsidieregeling Programmalijn Maatschappelijk Domein” te wijzigen in:

    Amateurkunstinstellingen, niet zijnde de deelnemers van de stichting Hafabra, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse subsidie. De raad stelt jaarlijks een subsidieplafond vast voor deze subsidie, door opname van een bedrag in de begroting. In afwijking van het bepaalde in artikel 6, lid 1, van de Subsidieregeling Programmalijn Maatschappelijk Domein 2020, wordt dit subsidieplafond als volgt verdeeld:

    • a.

      De aanvragende amateurkunstinstellingen die voor deze subsidie in aanmerking komen, ontvangen elk een basisbedrag van € 250,00.

    • b.

      Het, na toekenning van het basisbedrag resterende bedrag van het subsidieplafond wordt als volgt verdeeld over de aanvragende amateurkunstinstellingen, die voor deze subsidie in aanmerking komen: een bedrag per betalend lid. Dit bedrag wordt bepaald door het resterende bedrag van het subsidieplafond te delen door het totaal aantal betalende leden van de aanvragende amateurkunstinstellingen, die voor deze subsidie in aanmerking komen.

  • 2.

    Te bepalen dat deze wijziging in werking treedt op de dag volgend op die van bekendmaking en terugwerkt tot 1 januari 2020.

  • 3.

    De wijziging bekend te maken in het elektronisch gemeenteblad en hiervan melding te maken op de gemeentepagina in de Toren en op de website van de gemeente.

     

Aldus besloten door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg op 6 mei 2020

Secretaris, Burgemeester,

I.A.A. Oostmeijer-Oosting drs. J.W. Wiggers

Naar boven