Kennisgeving ontwerpbesluit intrekking omgevingsvergunning Textielstraat 13 in Oldenzaal

De gemeente heeft op 6 mei 2020 het ontwerpbesluit genomen om de omgevingsvergunning in te trekken voor locatie Textielstraat 13 in Oldenzaal. De intrekking is geregistreerd onder zaaknummer 19148-2020. De vergunning betreft:

  • het intrekken van de omgevingsvergunning (revisie) verleend op 8 juli 2011 voor de inrichting.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage bij het bouwloket op het gemeentehuis in Oldenzaal. De inzageperiode is 6 weken en start op20 mei 2020. Voor het inzien van de stukken moet u een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer.

Procedure

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal, postbus 354, 7570 AJ Oldenzaal. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor moet u binnen de zienswijze termijn een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure.

Voor meer informatie over bouwgerelateerde zaken (Wabo, milieu en sloop) kunt u contact opnemen via bouwloket@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11. Voor meer informatie over zaken als APV, drank- en horeca en verkeersbesluiten kunt u contact opnemen via info@oldenzaal.nl of telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Naar boven