Besluit omgevingsvergunning Schoolstraat 25 te Panningen

De gemeente Peel en Maas heeft een besluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming naar wonen op de locatie Schoolstraat 25 te Panningen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 18942149326. De vergunning wordt verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Handelen in strijd met regels bestemmingsplan

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.

Bent u het niet eens met dit besluit?

U kunt dan binnen 6 weken na de dag van verzending van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7088, 5980 AB Panningen.

Het bezwaarschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van de bestreden beslissing en een motivering bevatten. Het indienen van een bezwaarschrift is kosteloos.

Als u een spoedeisend belang heeft bestaat de mogelijkheid om een voorlopige voorziening te verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Roermond, sector bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Voor een dergelijk verzoek brengt de rechtbank griffierecht in rekening. Meer informatie kunt u inwinnen bij de rechtbank, tel. (0475) 35 22 22.

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven