PUBLICATIE I.V.M. WET GELUIDHINDER

Burgemeester en wethouders maken onder verwijzing naar artikel 59 van de Wet geluidhinder en artikel 4.10 van het Besluit geluidhinder bekend, dat zij voornemens zijn om verband houdend met de voorgenomen transformatie van het bestaande gebouw Kadeplein 4 en aansluitend daarop aanvullende nieuwbouw met woningen, onderdeel uitmakend van Stadsoevers, hogere waardes vast te stellen dan de voorkeursgrenswaarden, die zijn neergelegd in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder. Het gaat daarbij om industrielawaai en spoorweglawaai.

De ontwerp beschikking hogere waarde met de bijbehorende stukken ligt met ingang van maandag 4 mei 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op Klooster Mariadal, Vincentiusstraat 7 te Roosendaal. Wanneer u deze stukken wilt inzien, dan verzoeken wij u daartoe een afspraak te maken.

Voor inlichtingen kan men zich wenden tot René Kools van de groep Ruimte. Wonen. Grond, tel. 140165 of e-mail r.kools@roosendaal.nl.

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de gelegenheid om schriftelijk een zienswijze ter kennis te brengen aan burgemeester en wethouders. Desgewenst kunt u uw mondelinge reacties gedurende voornoemde termijn kenbaar maken aan René Kools.

Roosendaal, 1 mei 2020

Naar boven