Gemeente Zeewolde, bestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk (ongewijzigd) vastgesteld

Op 23 april 2020 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk, met ID nummer NL.IMRO.0050.BPKruisingGAKD-VS01, ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van de aanpassing van de kruising door de huidige turborotonde te vervangen door een ongelijkvloerse kruising.

In het kader van zorgvuldige besluitvorming is gekozen om vrijwillig een Milieu Effect Rapportage (MER) op te stellen. Deze MER maakt integraal deel uit van het vastgestelde bestemmingsplan en is opgenomen in bijlage 1 van de toelichting.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van dinsdag 5 mei 2020 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan Aanpassen kruising Ganzenweg-Knardijk met ID nummer NL.IMRO.0050.BPKruisingGAKD-VS01 inzien bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis in Zeewolde of online via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor het inzien van het plan dient u in verband met de coronacrisis een afspraak te maken met het Publiekscentrum. U kunt daarvoor het algemene nummer 036-5229522 bellen.

Beroepsclausule

Een belanghebbende:

  • 1.

    die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

kan vanaf woensdag 6 mei tot en met dinsdag 16 juni 2020 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op woensdag 17 juni 2020, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking

 

Naar boven