Verleende ontheffing voorwerp op of aan de weg op grond van de Algemeen Plaatselijke Verordening voor Michiel van Loonstraat 2 in Kedichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vijfheerenlanden maken bekend dat zij de volgende ontheffing hebben verleend:

 

Op 28 april 2020 is een ontheffing verzonden voor het gebruiken van de weg of een weggedeelte anders dan overeenkomstig de publieke functie daarvan ter hoogte van Michiel van Loonstraat 2 in Kedichem van 1 mei 2020 tot en met 30 juni 2020.

 

De (puin)container wordt geplaatst ten behoeve van de verbouwing van de woning.

 

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken na verzending bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden. Het bezwaarschrift moet de volgende onderdelen bevatten: uw naam en adres, een aanduiding (het nummer) van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u het er niet mee eens bent, een ondertekening en de datum van ondertekening. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vijfheerenlanden.nl. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking, daarvoor moet u een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Naar boven