Gemeente Amstelveen – Ontwerp ‘Visie op zonne-energie’

Z 20-023719

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat met ingang van 30 april tot en met 10 juni 2020 voor iedereen het ontwerp ‘Visie op zonne-energie’met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Amstelveen heeft als doel in 2040 onafhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Om dit waar te maken zet Amstelveen in op energiesparing en op het vergroten van duurzame opwek. De ‘Visie op zonne-energie’ is een ruimtelijk afwegingskader die richting biedt aan initiatieven voor (duurzame) zonne-energie opwek. Doel hiervan is de lasten van zonne-energie opwek voor de omgeving te verlagen en de lusten hiervan te verhogen.

 

Inzage

Met ingang van 30 april 2020 tot en met 10 juni 2020 ligt het ontwerp beleidsstuk met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage in digitale vorm (pdf) via de website www.amstelveen.nl/duurzaam. Gedurende de inzagetermijn worden beleidsstukken normaal gesproken ter inzage gelegd in het raadhuis van Amstelveen. In verband met maatregelen omtrent COVID-19 gebeurt dit momenteel (in ieder geval tot 20 mei 2020) niet. Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn om de stukken online in te zien, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via (020) 540 4911. Dan proberen wij u op een andere manier te helpen. Zodra de maatregelen worden opgeheven, kunt u weer op het raadhuis terecht.

 

Indienen reactie

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om een mondelinge of bij voorkeur schriftelijke reactie in te dienen. Schriftelijke feedback moet worden gericht aan Burgemeester en wethouders (Postbus 4, 1180 BA Amstelveen), onder vermelding van ons kenmerk Z20-023719, of digitaal via e-mail naar adres energietransitie@amstelveen.nl, met onderwerp ‘Visie op zonne-energie’.

Ook kunt u eventueel uw reactie mondeling indienen. Hiervoor kunt u via het centrale nummer (020) 540 4911 een afspraak maken.

 

Amstelveen 29 april 2020

Naar boven