ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Den Engelsman 4 in Maarheeze

De gemeente heeft op 23 april 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OV 20030 voor een omgevingsvergunning op locatie Den Engelsman 4 in Maarheeze. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Milieu (neutraal wijziging)

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Voor een afspraak neemt u contact op met de gemeente via de website www.cranendonck.nl ofper telefoon:0495-431222. De inzageperiode is 6 weken en start op 24 april 2020. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken verkregen worden.https://www.cranendonck.nl

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck. Hierbij kan worden verzocht de persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Ook kunnen mondelinge zienswijzen ingediend worden op afspraak.

Bij een beschikking die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure tot stand is gekomen, kunnen belanghebbenden te zijner tijd beroep instellen bij de Rechtbank en vervolgens hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven