Gemeente Horst aan de Maas – Programmalijn Jong en lekker in je vel! vastgesteld

Inleiding

De gemeenteraad van Horst aan de Maas heeft in de vergadering van 21 april 2020 de Programmalijn Jong en lekker in je vel! vastgesteld.

Beschrijving

Op 19 maart 2019 is het gezondheidsbeleid 'Positieve gezondheid, een plus voor Horst aan de Maas' door de raad vastgesteld. Hierin staan vier programmalijnen als prioriteit benoemd. De programmalijn Jong en lekker in je vel is de nadere uitwerking van één van deze vier programmalijnen. Het beschrijft het (preventief) jeugdbeleid. De programmalijn is tot stand gekomen door samenwerking met partners uit het veld, die te maken hebben met opgroeiende kinderen, jongeren en hun ouders. Ze willen graag nog beter samenwerken zodat er optimale ontwikkelkansen zijn en ieder kind kan meedoen. Met deze programmalijn stellen we de kaders vast hoe we hier de komende periode uitvoering aan gaan geven.

Verdere procedure

Tegen deze programmalijn kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. De programmalijn treedt in werking op de dag na die van de bekendmaking. U kunt de programmalijn inzien door de aan deze elektronische bekendmaking toegevoegde bijlage te raadplegen. Kijk hiervoor onder: ‘Externe bijlagen’.

Naar boven