Tweede wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit Voorzitter van het bestuur van de Stichting Wijkteams Arnhem

De voorzitter van het bestuur van de Stichting Wijkteams Arnhem,

 

Overwegende dat:

  • het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem bij besluit van 14 april 2020 (zaaknummer 458678) heeft besloten tot wijziging van het mandaatbesluit Stichting Wijkteams van 20 december 2016 (zaaknummer 2016-12-00250);

  • het ondermandaatbesluit van de voorzitter van de Stichting Wijkteams Arnhem dienovereenkomstig aangepast dient te worden en dat daarbij van de gelegenheid gebruik gemaakt wordt om bevoegdheden in het kader van Leerlingenvervoer te ondermandateren;

 

gelet op de Algemene wet bestuursrecht;

 

B E S L U I T:

 

vast te stellen het volgende besluit tot wijziging van het 'Ondermandaatbesluit Voorzitter Stichting Wijkteams Arnhem':

 

Artikel I Wijzigingen

het ondermandaatbesluit Voorzitter Stichting Wijkteams wordt als volgt gewijzigd:

  • 1.

    daar waar in het besluit wordt gesproken van 'de voorzitter van de stichting wijkteams Arnhem' wordt dit vervangen door 'de voorzitter van het bestuur van de Stichting Wijkteams Arnhem'

  • 2.

    de volgende in de bijlage behorende bij het ondermandaatbesluit opgenomen specifieke bevoegdheden vervallen: 1b, 1d, 1e. 1f, 2a, 2e, 3, 4c, 4d, 4f en 5.

  • 3.

    de volgende in de bijlage behorende bij het ondermandaatbesluit opgenomen specifieke bevoegdheden worden als volgt gewijzigd:

     

    Huidig

    Wijziging

    Jeugdhulp

    2b

    Het beslissen over individuele voorzieningen als bedoeld in artikel 4 en 5 van de Verordening Jeugdhulp (met uitzondering van het afgeven van beschikkingen ten behoeve van procedures ter verkrijging van een kinderbeschermingsmaatregel).

    Het beslissen over individuele voorzieningen als bedoeld in artikel 5 van de Verordening Jeugdhulp gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen (met uitzondering van het afgeven van beschikkingen ten behoeve van procedures ter verkrijging van een kinderbeschermingsmaatregel).

    2c

    Het beslissen op verzoeken om Persoonsgebonden Budget (PGB) als bedoeld in artikel 6 van de Verordening Jeugdhulp.

    Het beslissen over verzoeken om Persoonsgebonden Budgetten (pgb) als bedoeld in artikel 6 van de Verordening Jeugdhulp gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    2d

    Het herzien en intrekken van individuele voorzieningen als bedoeld in artikel 7, tweede lid van de Verordening Jeugdhulp.

    Het herzien en intrekken van individuele voorzieningen als bedoeld in artikel 12 tweede lid van de Verordening Jeugdhulp gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    2f

    Het herzien en intrekken van PGB’s als bedoeld in artikel 7, vierde lid van de Verordening Jeugdhulp.

    Het beslissen over het herzien en intrekken van pgb's als bedoeld in artikel 12, vierde lid van de Verordening Jeugdhulp gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    2g

    Het bieden van of het verwijzen naar overige voorzieningen als bedoeld in de Verordening Jeugdhulp.

    Het bieden van of het verwijzen naar overige voorzieningen als bedoeld in de Verordening Jeugdhulp gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    Maatschappelijke ondersteuning

    3a

    Het beslissen over maatwerkvoorzieningen als bedoeld in artikel 2.1 van de Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning 2015.

    Het beslissen over maatwerkvoorzieningen als bedoeld in artikel 2.1, pgb's als bedoeld in artikel 2.4 en financiële tegemoetkomingen als bedoeld in artikel 4.1 van de Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    3b

    Het bieden van of het verwijzen naar algemene voorzieningen als bedoeld in de Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning 2015.

    Het bieden van of het verwijzen naar algemene voorzieningen als bedoeld in de Verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Arnhem 2019 en opvolgende verordeningen.

    3e

    Het beslissen over intrekken of wijzigen van maatwerkvoorzieningen als bedoeld in artikel 14.2 van de Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning 2015.

    Het beslissen over het herzien dan wel intrekken van beslissingen als bedoeld in artikel 2.3.10 van de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015.

    Leerlingenvervoer

    6

    Het nemen van besluiten inzake leerlingenvervoer

    Wordt ondergemandateerd aan:

    Alle coaches teamleider/bestuurders Wijkteam en medewerker Team Vervoer

  • 4.

    De nummering van de specifieke bevoegdheden in de bijlage behorende bij het ondermandaatbesluit wordt als gevolg van de wijzigingen genoemd in het tweede lid van dit besluit aangepast, waardoor weer een opvolgende nummering ontstaat.

 

Artikel II Titel en inwerkingtreding

  • 1.

    Dit besluit wordt aangehaald als 'Tweede wijzigingsbesluit Ondermandaatbesluit Voorzitter van het bestuur van de Stichting Wijkteams Arnhem';

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

  •  

Arnhem, 15 april 2020

De voorzitter van het bestuur van de Stichting Wijkteams Arnhem

Naar boven