Gemeenteblad van Gulpen-Wittem

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
Gulpen-WittemGemeenteblad 2020, 100152Beschikkingen | afhandelingGemeente Gulpen-Wittem - meldingen activiteitenbesluit - verandering betreft het verbouwen van het horecapand waarbij een nieuwe keuken en een ventilatie systeem worden geplaatst en een gedeelte van het pand wordt voorzien van een vloeistofdichte vloer. - Hilleshagerweg 33b, Mechelen

MILIEU

Locatie

Omschrijving

Datum ingediend

Rechtsmiddel

Meldingen i.h.k.v. het activiteitenbesluit

 

 

 

Hilleshagerweg 33b, 6281 AD Mechelen

Verandering betreft het verbouwen van het horecapand waarbij een nieuwe keuken en een ventilatie systeem worden geplaatst en een gedeelte van het pand wordt voorzien van een vloeistofdichte vloer.

9 april 2020

Geen

DIGITAAL RAADPLEGEN

Bekendmakingen kunt u online verder raadplegen via www.overheid.nl, de gemeentelijke website www.gulpen-wittem.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wat staat er online? Van een bestemmingsplan zijn vrijwel alle bijbehorende stukken digitaal beschikbaar. Van een omgevingsvergunning met een projectafwijkingsbesluit of van een wijzigingsplan zijn minimaal het (ontwerp)besluit en de ruimtelijke onderbouwing/ toelichting digitaal te raadplegen. Via de gratis ‘E-mailservice Bekendmakingen’ van www.overheid.nlontvangt u direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail. De app ‘OmgevingsAlert’ toont lopende vergunningen en besluiten in uw directe omgeving.