Vaststellen bebouwde komgrenzen Wegenverkeerswet

Burgemeester en wethouders van Zevenaar,

 

Overwegende dat de fusie tussen de voormalige gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden aanleiding vormt de grenzen van de bebouwde kommen in de nieuwe gemeente Zevenaar te actualiseren;

 

Gelet op artikel 20 a van de Wegenverkeerswet;

 

Gelet op artikel 7 van het Delegatiebesluit Zevenaar 2018;

Besluiten:

  • I.

    In te trekken de eerder genomen besluiten tot vaststelling van de grenzen van de bebouwde kom voor de voormalige gemeenten Zevenaar en Rijnwaarden;

 

  • II.

    De bebouwde komgrenzen inzake de Wegenverkeerswet 1994 vast te stellen op de locaties zoals aangegeven in Bijlage 1: Plattegronden met bebouwde komgrenzen 2018.

 

Aldus vastgesteld in de vergadering van het college d.d. 2 april 2019.

Burgemeester en wethouders van Zevenaar,

De secretaris,

De burgemeester,

Bijlage 1: Plattegronden met bebouwde komgrenzen Zevenaar 2018, nr. 866827.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezwaar

Indien u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u daartegen bezwaar maken. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift te sturen naar:

 

Burgemeester en wethouders van Zevenaar

Postbus 10

6900 AA Zevenaar

 

Vermeld in ieder geval tegen welk besluit het bezwaarschrift is gericht en waarom.

 

Het bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt. Na deze termijn ingediende bezwaarschriften kunnen wij niet in behandeling nemen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een bezwaarschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland een voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Naar boven