Tijdelijke verkeersmaatregelen voor de niet-wedstrijd activiteiten/faciliteiten ELE Rally 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 16 april 2019 besloten tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen t.b.v. de niet-wedstrijd activiteiten/faciliteiten van de ELE Rally 2019, die worden gehouden op vrijdag 24 mei 2019 en zaterdag 25 mei 2019.

 

De tijdelijke verkeersmaatregelen bestaan uit:

  • 1.

    Het verkeer op de Nieuwstraat wordt geregeld door gecertificeerde verkeersregelaars. Zij zorgen ervoor dat er een goede doorstroom van het verkeer plaatsvindt. Er worden minimaal drie verkeersregelaars ingezet, waarvan er één aan de noordzijde van de Nieuwstraat wordt geplaatst, één aan de zuidzijde van de Nieuwstraat en één aan de Airbornestraat.

  • 2.

    Het parkeerterrein aan het Kerkplein achter de kerktoren mag worden afgezet.

  • 3.

    De parkeerplaatsen aan de Airbornestraat voor het gemeentehuis mogen worden afgezet. Hier zal ten tijde van het evenement een wegsleepregeling van kracht zijn.

  • 4.

    Het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan mag worden gebruikt als extra parkeerterrein voor bezoekers van de ELE-Rally.

     

Ter inzage

 

Het besluit ligt zes weken ter inzage bij de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis.

 

Bent u het niet eens met een besluit?

 

Als u het niet eens bent met het besluit, kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via onze website met DigiD.

 

U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt (verzonden of uitgereikt) aan de belanghebbenden.

 

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

 

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de handtekening van de indiener

  • 2.

    de dagtekening / datum van ondertekening

  • 3.

    de naam en het adres van de indiener

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

  • 5.

    de reden waarom u het niet eens bent met het besluit

 

Naar boven