Inkopen & Aanbesteden | Kader & Werkwijze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken bekend, dat zij op 9 april 2019 de beleidsregels voor de inkoop en aanbesteding van leveringen, werken en diensten hebben gewijzigd. De wijziging heeft betrekking op het onderdeel Social Return on Investment (SROI), waarmee wordt beoogd personen met een afstand tot de arbeidsmarkt te steunen en te begeleiden naar een vaste aanstelling. Door de wijziging sluit het beleid meer aan op de marktomstandigheden en op de mogelijkheden van Ferm Werk (de uitvoeringsinstantie voor participatie, werk en inkomen van de gemeente).

 

De gewijzigde beleidsregels SROI zijn weergegeven op de “praatplaat” Inkopen & Aanbesteden | Kader & Werkwijze. De praatplaat en de SROI-verklaring die bij aanbestedingen wordt gebruikt zijn als informatieve bijlagen bij deze bekendmaking opgenomen. De gewijzigde beleidsregels zijn in werking getreden op 15 april 2019.

 

Inzage

De beleidsregels zijn beschikbaar gesteld op de website www.overheid.nl onder Beleid & regelgeving > Wettenbank lokaal. De regels kunnen aldaar worden ingezien.

 

Bezwaar en beroep

Tegen een besluit inhoudende een beleidsregel is geen bezwaar of beroep mogelijk (artikel 8:3 Algemene wet bestuursrecht).

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0172-522 522.

 

Bodegraven, 24 april 2019.

 

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk,

 

de secretaris,

drs. J.G. de jager

 

de burgemeester,

mr. C. van der Kamp

Naar boven