Wijzigingsregeling Uitvoeringsbeleid hoogte van dwangsommen en lengte van begunstigingstermijnen

Het college van de gemeente Zaanstad besluit vast te stellen de volgende wijzigingsregeling Uitvoeringsbeleid van de hoogte dwangsommen en lengte begunstigingstermijnen.

 

Gelet op artikel 4:81 en hoofdstuk 5 van de Algemene wet bestuursrecht, en de artikelen 1.61 lid 1, 1.65 lid 1, 1.66 en 1.72 lid 1 Wet kinderopvang;

 

 

Artikel I Wijziging Regeling

Het Uitvoeringsbeleid hoogte van dwangsommen en lengte van begunstigingstermijnen wordt als volgt gewijzigd:

 

A. In de aanhef onder tabel 7 ‘Uitvoeringsbeleid hoogte van dwangsommen en lengte van begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving’ komt de zinsnede ‘Wet Kinderopvang en peuterspeelzalen’ te vervallen.

 

B. In de tweede alinea van de Inleiding onder ‘Uitvoeringsbeleid hoogte van dwangsommen en lengte van begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving’ komt de zinsnede ‘Wet Kinderopvang en peuterspeelzalen’ te vervallen.

 

C. In de eerste alinea onder ‘Hoogte van dwangsommen lengte van begunstigingstermijn opgenomen in tabellen’ komt de zinsnede ‘Wet Kinderopvang en peuterspeelzalen’ te vervallen.

 

D. De tabellen 3 en 4 onder het 'Uitvoeringsbeleid hoogte van dwangsommen en lengte van begunstigingstermijnen Wabo, APV, wet Kinderopvang en peuterspeelzalen, het Bouwbesluit 2012 en overige van toepassing zijnde wet- en regelgeving’ komen te vervallen.

 

 

Artikel II Inwerkingtreding

 

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de bekendmaking.

 

Aldus besloten in de collegevergadering van 18 december 2018.

Naar boven