Voorbereidingsbesluit Parapluplan Wonen

Zaaknummer 108058

Op 18 april 2019 heeft de gemeenteraad van Ede in een voorbereidingsbesluit verklaard dat een bestemmingsplan ‘parapluplan Wonen’ in de gemeente Ede wordt voorbereid.

Inzage

U kunt het besluit en de daarbij behorende stukken van vrijdag 19 april tot en met donderdag 30 mei 2019 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat beslaat de hele gemeente Ede. Het voorbereidingsbesluit maakt het mogelijk om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan in de periode dat het bestemmingsplan wordt voorbereid. Het is op basis van het voorbereidingsbesluit niet toegestaan om het aantal huishoudens per woning uit te breiden.

Geen beroep

Dit besluit treedt op 19 april 2019 in werking. Tegen het nemen van een voorbereidingsbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

 

Naar boven