Mandaatbesluit Omgevingsdienst Twente, Twenterand 2019

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand maakt bekend dat zij in haar vergadering van 27 november 2018 het ‘Mandaatbesluit Omgevingsdienst Twente (ODT), Twenterand 2019’ hebben vastgesteld. De ondertekening van het Mandaatbesluit is met de ondertekening door het Dagelijks Bestuur van de ODT op 7 december 2018 voltooid.

 

Mandateren bevoegdheden

De gemeente Twenterand heeft per 1 januari 2019 milieutaken overgedragen aan de Omgevingsdienst Twente (ODT). Voor een efficiënte uitvoering van de taken door de ODT is het nodig bevoegdheden te mandateren.

 

Beoogd effect

Een zoveel mogelijk uniform Mandaatbesluit van de deelnemers aan de ODT komt de kwaliteit ten goede als ook een goede verbondenheid tussen de deelnemers. Bovendien draagt het Mandaatbesluit bij

aan het in standhouden van een prettige, veilige en leefbare regio Twente.

 

Inwerkingtreding en inzage

Het ‘Mandaatbesluit Omgevingsdienst Twente (ODT), Twenterand 2019’treedt in werking op de dag nadat deze is bekend gemaakt. Het Mandaatbesluit is in te zien via het digitale gemeenteblad dat te vinden is op www.overheid.nl en op de website van de gemeente Twenterand.

 

Geen bezwaar en beroep

Tegen het Mandaatbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Vriezenveen, 7 december 2018

Naar boven