Omgevingsvergunning voor het oprichten van een distributiecentrum (unit B en C) gelegen aan de Industrieweg 98 te Waalwijk.

Het college van Waalwijk maakt bekend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor het realiseren van een grootschalig logistiek bedrijf in de vorm van een distributiecentrum op het perceel kadastraal bekend Waalwijk sectie K nummer 385, plaatselijk gelegen aan de Industrieweg 98 te Waalwijk.

De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

  • 2.

    Overig bouwwerk bouwen.

  • 3.

    Uitrit aanleggen of veranderen.

 

Publicatie

De terinzagelegging van het besluit publiceren wij op 10 april 2019 in het huis aan

huisblad “Weekblad Waalwijk” en de Staatcourant.

 

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 april 2019 gedurende 6 weken ter inzage bij de Frontoffice Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Let op, voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt via 0416-683456.

 

U kunt de omgevingsvergunning ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.waalwijk.nl.

 

Beroep/ voorlopige voorziening

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om, op grond van de Algemene wet

bestuursrecht, binnen 6 weken aanvangende na de dag waarop het besluit overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onder deel a, van de Awb, ter inzage is gelegd, een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank.

 

De volgende belanghebbenden kunnen beroep indienen:

  • 1.

    degene die zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    degene

  • 3.

    indien het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit (dit geldt alleen voor de wijzigingen);

  • 4.

    de wettelijke adviseurs die advies hebben ingediend naar aanleiding van het ontwerpbesluit. 

Indien een beroepschrift is ingediend gedurende de genoemde periode, kan ‑ indien er sprake is van een spoedeisend belang ‑ een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek dient te worden gericht aan de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht), Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven